401392_321982441157854_100000383027912_1104944_419579898_nJa, som rubriken lyder dårå… Vart finns alla kåta män som verkligen vill och vågar ses IRL!!?? Jag älskar sex i massor och jag vill gärna träffa en man som älskar att älska lika mycket och ofta som jag gör.

Jag älskar långa förspel med mycket kyssar, smek och kramar. Att få mysa tillsammans är lika viktigt för mig som sexet! Och jag är av den uppfattningen att det kan vara lika skönt att älska mjukt som att bli tagen hårt!

Så jag söker dig som vet vad du vill och inte är rädd för att ta för dig! Men du ska även kunna ta det lugnt med mig ibland. Jag hoppas att du precis som jag älskar leksaker (jag har ett 20-tal dildosar, lite analpluggar, hand & fotbojor, olika piskor & oljor med mera) Jag tycker mycket om sexiga kläder så som genomskinliga klänningar, nätbyxor, små kjolar & sexiga toppar. Så det uppskattas ju om du vill se mig i det nån gång.

Vid lite hårdare sex gillar jag om du slänger ner mig i sängen, sliter sönder mina kläder, när jag gör motstånd så säger du åt mig att du bestämmer och att jag gör som jag blir tillsagd! Du smeker mig vart du vill och känner hur våt du gör mig, du vet att jag vill egentligen ju!

Vid mjukt sex kanske vi tänder lite ljus, lyssnar på lugn musik, kanske äter nått gott innan, kramas mycket & härliga kyssar. Jag älskar att ha ett förspel som gör oss båda helt galna av kåthet innan vi älskar med varandra.

Sex är helt underbart, och jag vill njuta med en man som vågar! Och jag vill njuta redan ikväll!

Hör av dig om du finner mig lockande…

Puss och Kram

 

knullkontakt annonser

3 svar “Vart finns alla kåta män

  1. Du är verkligen lockande. Fattar inte att ingen har svarat dig. Vet inte om du ser detta fortfarande men om erbjudandet kvarstår så är jag intresserad. Hör av dig till mig på min mail så kan vi snacka vidare.

  2. *räcker upp handen* Jag finns! Hah, nä men är du kvar i krokarna så har du en myssugen jävel här borta. Jag garanterar dock inte det bara blir mys… Jag är en smula oemotståndlig, det är så lätt att förlora sig i mina ögon – vilket är något av en morgonritual (who am i kidding, det är 18 timmarspass i spegeln som gäller). Yup. (xD)

  3. wow jag är sjukt intresserad, skild fräsch man ser ganska bra ut enl andra om de inte ljuger förstås. hör av dig om intresse finns

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *