Vi är ett par i 45-års åldern som söker dig unga kille som är ung oskuld eller oerfaren av kvinnor. Du ska bli upplärd av kvinnan som är riktigt kåt och älskar att suga kuk och bli skönt påsatt.

Renlighet och diskretion krävs och givetvis använder du kondom. I övrigt har vi inga speciella krav på utseende utan långa, korta, smala, tjocka, alla är välkomna utan det som är viktigt är att du är oerfaren men villig att lära dig att tillfredsställa en kvinna. 😉

knullkontakt annonser

7 svar “Ung oskuld sökes av par

  1. Hej,

    jag är en oskuld asiat född i Sverige, 20 år och fortfarande oskuld, vilket jag inte vill vara längre. Förutom det så är jag öppen för nya saker, är också villig att lära mig nya saker. Om det är något mer ni undrar om mig så är det bara att fråga. En sak som jag undrar om er är i vilken stad ni bor? Hoppas att ni kan återkomma med ett svar.

    //David

  2. Hej, jag är er 20-årig kille, oskuld och öppen för det mesta. Kraven ni har skrivit uppnår jag men om det e något mer ni undrar om mig så är det bara att fråga, jag vill inte berätta för mycket här. Hoppas att ni kan höra av er.

  3. Är 18 år är inte oskuld men oerfaren och skulle gärna lära mig hur man tillfredställer en kvinna ordentligt med både mun och kuk så hör av er!

  4. hej e en kille på 20 år och jag e fort farande oskuld men jag e altide kåt hopas att ni vill
    lära mig mer

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *