Tjejer söker KK`s

 

Kåta svenska tjejer väntar på att någon ska skriva till dem, kanske du om du vågar? På denna knullkontaktsida är det verkligen lätt att få napp, det är 100% gratis att bli medlem och registreringen tar inte dig mer än två minuter att genomföra. Du kommer inte ångra dig, bli medlem idag och vakna upp i någon annans säng redan imorgon?

knullkontakt annonser

4 svar “Tjejer söker KK`s

 1. Hej Christine! Fint kort på dig! Tycker om samma som dig.
  Kravet är att den tjej jag träffar är fräsch,tycker om tvål å är rökfri.
  Jag är en lång ljus man på 1,95 cm å smärt . Tycker om att motionera på
  olika sätt!!! Mejla mig så vi kan få kontakt.

 2. Hej!
  Jag är en mkt kåt kille/man på 44år.
  Jag får inte det jag behöver, och hoppa spå att finna en tjej som vill mysa med mig ibland. Du får gärna vara smärt, men ändå ha kurvor, vara vän av tvål å vatten och helst inte röka. Jag har egentligen inga kroppsliga krav men så klart skall det klicka, och då spelar det ingen roll. Men som sagt en liten tjej med lite lagom stora bröst vore trevligt. 160cm 50-60kg.
  Du skall helst bo nära Skövde/Mariestadsområdet, då jag finns där.
  Du skall älska att både ge och få oralt, och leksaker.
  Puss o kram “Pete”

 3. hej söker en svensk tjej från 28 till 50 för trevliga stunder med mycket sex ja tycker om att slicka mus å älska när som på dygnet vill du

  1. hej ja söker tjej mellan 28 till 50 för trevliga stunder men även en lång relation kan de va ja är snäll ärlig trogen seriös i ett förhållande ja tycker om sex slicka å älska när som på dygnet intresen är amrikanska bilar mc natur matlagning baka syr odlar lita av varje för husbehov bor i hus på landet hör av dej

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *