en sexuell man. Jag gillar det mesta men favoriten är skön mjuksex med långt förspel men även lite hårdare tag gillas, kan väl säga så här, lite av varje är bäst. Finns du kille/man som uppskattar samma som mej inom sexet? Kontakta då mej så vi kan ses, kanske först i webcam och sen irl. Vad säger du? Jag väntar *ler*

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej

 

knullkontakt annonser

2 svar “Sexuell kvinna söker

  1. Hej härliga du!
    Nu förstår jag att det kanske iunte är en man i övre medelåldern du söker som partner. Men, när jag ser díg på bild och läser din text, så fylld av längtan efter passion och närhet blir jag så upphetsad. Jag, vältränad, evigt ung och fylld av energi delar din längtan efter långsamt sex med mycket smek (jag har väldigt varma och starka händer), närhet och het omfamning. ör gärna av dig!
    e-post: [email protected]
    Kram, Karl

  2. Hej är en man som tycker om sex och mycket sex och mjuksex. Långa förspel ja väldigt mycket mys helt enkelt, slickk mm.Och med dig så skulle jag kunna göra vad som helst då du är så sexig.Och för att inte säga vacker och det skulle vara trevligt att höra av dig kram

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *