knullatMin förra KK bröt ju med mig nyligen, börjar bli riktigt sugen nu. 😛 I alla fall, för de som inte hört historien, träffade min KK Hampus för ett par månader sen (eller nu när jag tänker efter, f.d kk). I vilket fall så började vi tycka om varandra ganska snabbt, tyvärr han lite mer än mig, men det fattade jag inte från början..

Vi började iaf träffas nästan varje dag, inte för att vi hade några ”seriösa” diskussioner eller så, men knullade gjorde vi hehe. Jag tog det inte så seriöst (är inte direkt lagd åt det hållet, även om jag också vill träffa den rätta nån gång, men det var inte Hampe), så jag hade ju träffat fler killar på RullaRunt som jag träffade. Ska inte tråka ut er med massa detaljer här, men för att ni ska fatta vad som hände så såg Hampe mig suga av en annan kille, ganska mycket äldre med. Trodde inte det spelade nån roll (att vi var på samma ’plan’ när det gällde vår relation så att säga), men tydligen gjorde det det, och nu är jag bara hans ex-kk. 🙂

Så är det någon som vill ligga på lördag? Har inte knullat på ett tag nu, hade varit riktigt grymt.

Svara på annonsen HÄR!

knullkontakt annonser

5 svar “Nån som vill ligga på lördag

  1. Hej din stackare! Så klart att man vill hjälpa dig i din kritiska situation! Men vad vill du mer veta om mig? För mitt intresse för dig behöver du inte tveka över! Du både ser ut och låter hel härlig, allt som krävs för att hel kul i sängen!

    Skypar du?
    Adda då
    danothegreat6

    Så kan vi snacka mer

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *