ung tjejHej, jag är en ganska ung tjej som söker hjälp av en seriös kille. Det är så att när jag var liten var utsatt för övergrepp och jag har svårt att träffa nån kille och ha sex med eftersom det känns så konstigt att berätta vad jag varit med om men så tänkte jag att jag kanske kunde sätta in en kontaktannons där jag berättar om detta så kan du som känner att du är snäll och förstående och vill hjälpa mej. Du får inte gå för fort fram och inte stressa mej, jag vill ha sex men det måste ske på mina villkor och jag måste vara redo. Detta är ett stort handikapp för mej, kan du hjälpa mej att bli av med det handikappet? Hör av dej så pratar vi vidare i mail, vill inte lämna ut mej för mycket så här öppet. Hoppas du finns.

Svara på annonsen

knullkontakt annonser

4 svar “Nån som vill hjälpa mej

  1. Tjena läget med dig? Jag är en bra lyssnare och väldigt snäll jag kan nog hjälpa dig med det du har problem med maila mig så hörs vi puss

    1. Du når mig på SKYPE ingemar.jonsson30 så kan vi prata OK, om du redan ine har någon att tala med, allt går att lösa

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *