Jag är en mogen kvinna som äger en lägenhet på Gran Canaria och jag skulle vilja att en ung man följer med mej, det är så trist att åka själv även om jag har lite vänner där nere. Jag betalar din resa men du får själv stå för ditt uppehälle. Du bor gratis, mot att du tar hand om min mogna kåta sexiga kropp *ler*.

Jag tror inte det är något problem, jag ser bra ut och har lätt att umgås med unga män. Du behöver inte heller umgås med mej hela tiden, du får göra vad du vill helt enkelt bara du respekterar mej och tar hand om mej. Intresserad? Hör av dej så snackar vi vidare på skype. Vi ses irl och sen kanske vi kan planera vår resa 😉

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

knullkontakt annonser

2 svar “Mogen kvinna söker ung man som resesällskap!

  1. Hej,
    Såg detta nu, vet inte ifall du fortfarande ser meddelandet men jag chansar. Du kanske fick napp annars så skulle jag gärna åka med dig på sen sån resa. Hör av dig till mig i så fall på [email protected] så kan vi höras vidare, byta bilder, träffas och så

  2. hej jag är en 23 årig kille som vill träffa dig å ha det jätte skönt med 🙂 både i sängen å utanför sängen. jag e villig till allt som har med skön sex :). jag e 1,78 lång å brunhårig å bruna ögon å kroppen e smal. snälla hör av dig e jätte intresserad av dig.

    Mvh Nicklas

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *