Jag söker en man som har en hög position inom ditt yrke, du styr och ställer och bestämmer på ditt arbete men hemma hos mej så är det jag som bestämmer, du har inget att säga till om. Jag söker en ren sex- relation där du är undergiven och jag dominant, jag är din Domina. Vi kan ses hemma hos mej och är du gift är det inget hinder, din fru ger dej kanske inte det du behöver eller så vill du inte berätta för henne om din undergivna sida. Hör av dej för snabb diskret sexträff!

Klicka på den svarta knappen för att kontakta mej.

knullkontakt annonser

3 svar “Man med chefs-position sökes

  1. Jag är chef över en mindre grupp som jag styr med järnhand. Vill du bestämma över mig så försök. Hör av dig på mailen.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *