Fast KKHej. Söker ett seriöst kk.. Du ska kunna styrka din identitet genom bilder på kik innan jag ens funderar på att träffa dig. Kommer inte hoppa i säng samma kväll utan vill lära känna dig innan..framförallt se att du kan föra ett samtal och uppföra dig.. Jag är mest för “Svensson” sex men har fått fina förslag på sistone som jag gärna provar på..:) Lite undergiven är jag så det är bra om du inte är det..;) föredrar om du är längre än mina 168 och runt 28-40..

Skriv till mig på Knulldating

knullkontakt annonser

Ett svar på annonsen “Fast KK sökes

  1. Mmm gillar det jag ser och hör 🙂 Kul att du dessutom är lite undergivnare. Det brukar vara bra recept på att ha kul i sängen. Jag har såklart många fantasier och önskningar men jag är helt nöjd med hett Svensson sex med. Man kan göra allt mer avancerade saker när vi ses gång på gång.

    Min kik är danielr75
    Men kan byta bättre bilder på mail. Något specifikt du vill veta om mig?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *