Hallå, jag är en brutta som sitter mol alena i en mysig stuga ute i skärgården. Det är torsdagkväll och jag sitter och myser framför öppna brasan, ensam =(. Jag tog ledigt imorgon så jag skulle kunna ha en långhelg och bara njuta av lugnet och bara rå om mej själv. Men nu känner jag mej ensam och känner att helgen blir såååå lång utan nåt sällskap. Finns det nån kille eller kanske ett par som skulle vilja komma och hälsa på mej?

Vad som händer får vi se, kanske vi bara myser tillsammans, delar en flaska vin och löser världsproblem, kanske går vi längre än så, kanske har vi sex och njuter av varandras kroppar, ja hur det blir får vi se.

Hör av dej snart så vi kan mysa tillsammans. Tvåsamhet är bra mycket bättre än ensamhet hihi

Kramar

Klicka på svarta knappen för att svara på min annons.

knullkontakt annonser

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *