Som rubriken lyder, jag är gravid och kåt, jag är i 5:e månaden nu och pappan till barnet som är min make kommer att vara bortrest på jobb långa tider, han jobbar utomlands, så jag kommer att vara ensam mycket och jag har blivit så otroligt kåt nu när jag är gravid och undrar om det finns nån kille/man som kan tillfredsställa mina sexuella lustar innan jag spricker hihi

Knulla mej, tillfredsställ mej, ta hand om mina svullna stora bröst, det gör inget om du är gift, det är nästan bättre så förstår vi båda hur viktigt det är att vi är diskreta.

Puss Ewa

knullkontakt annonser

6 svar “Gravid och kåt

 1. Hej dej vill jag gärna knulla o smeka o suga på dina härliga bröst maila mj gärna på vill-ha@live.se älskar att knulla med gravida o suga på deras mjölkfyllda bröst hör av dej

 2. Hej! jag skulle vilja komma i kontakt med dig eva är enkille som älskar att suga bröstoch skulle vilja uppleva denna dröm av att få ligga i en kvinnas famn och suga i mig den varma mjölken från bröstet

 3. Hej!
  Jag är en kille som vill träffa dig kvinna med mjölkfyllda bröst som gör mig i extas..En dröm,fantasi jag har haft länge nu och som inget annat vill förverkliga den nu…Älskar att få den varma ljuvliga mjölken rinna i min mun…

  Är du sugen EWA så e det bara att svara.

 4. Hej!

  Är en kille som älskar gravida kvinnor gärna knulla o smeka o suga på dina härliga bröst maila mj gärna på SexyMann34@yahoo.com

  hör av dig gärna tillmig om du e sugen på detta.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *